diumenge, 22 de setembre del 2013

Màgic 6- JM 1

Màgic 6- JM 1 by ADRIANGV2009
Màgic 6- JM 1, a photo by ADRIANGV2009 on Flickr.
A través de Flickr:
Màgic 6- JM Gestió Teatral amb Sortilegi.
24a Mostra Internacional de MIM Sueca 2013


Des del 1998, la companyia Màgic 6 ha posat en escena més d'una desena d'espectacles dirigits tant al públic adult com —sobretot— infantil i familiar: Joguets; La Família Ratonberg; Hamelín; Graneres; Uhhhh!!; I tu ...que vols ser de major; Per què no? i actualment estan preparant Gat amb botes. El musical.

A Sortilegi un gegant de sis metres d'altura desplegarà el seu art a Sueca amb una divertida troupe de clowns vagabunds. Autèntics il•lusionistes que prendran els carrers muntats a les seues xanques, monopatins i monocicles per tal de sorprendre el públic amb les seues acrobàcies, la seua música i la seua màgia.

Fitxa artística:
Guió i direcció: Julio Martí Zahonero / Intèrprets: Juanfran Sàez (Trombe), Puri Fariza (Lirín), Pedro Moya (Auguste), Diana Abad (Funambule), Sergio Moy (Tramp), Enric Romaguera (Soireé), Pau Barberà (Excentricus l'Acordeonista) i Alberto Jiménez de Déu (Pierrot) / Producció: Pedro Moya i Julio Martí / Producció executiva: Juanfran Sáez / Disseny de vestuari: Juanfran Sáez i Miguel Carbonell /
Disseny de màgia: Pedro Moya / Composició musical: Paco Garnelo / Construcció d'estructures: Jesús Martín “XULE”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada